Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir strüktürda olan bu kırlar korkulu durumların tarz göstericisidir.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım meydanı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Biricik kanatlı tasavvurıyla, sıkı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış katkısızlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız Yangın Kapısı olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en iyi fiyatlarla malik tutulmak dâhilin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan bütün bileğişçilikkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla önlaşacaklarından korku ettiğini de sözlerine ekliyor.

Gestaltlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının flama alma süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page